Cuisine: Ястия с риба

Салата гаспачо със скариди

Тази вкусна и пикантна салата съчетава същите вкусове намерени в известния испански студена супа, без бульона. Най-добрата част: Тази салата съдържа голямо количество протеин и е готова за 20 минути или по-малко. Салата гаспачо със скариди - това е лятото в чиния!

By Gotvachi

Такос с риба

Тези бързи и лесни рибни такос комбинират прости съставки - люти чушки, зелен лимон и магданоз - за аромат. Ястие с ниско съдържание на калории отива чудесно с черен боб или гуакамоле, но такос е също толкова прекрасен сами по себе си. Риба тилапия е отличен избор, за да запълни една царевична тортиля, но всяко лека, люспест бяла риба ще го направи.

By Gotvachi

Шишчета на скара с песто и сьомга

Οгън и скара, прекрасна идея за тези лятно шишчета от сьомга и песто. Премахване на кедрови ядки от песто със сигурност не се минимизира вкус, особено когато се разпространява в сърцето със здрави сьомга, която е огромен източник на омега-3 мастни киселини. Ако имате останал песто, да я използват в рамките на един или два дни, на върха на тестени изделия, сандвичи и бургери. Това е твърде хубаво, за да премине нагоре. Тази рецепта е скусна и като заместите със скариди, пиле, дивеч или риба меч като основна съставка.

By Gotvachi

Киноа и скариди

Скариди и киноа в този по-здравословен вариант на класическия Южен "скариди и качамак". Има обикновено изобилие от масло и сирене в зърно, което прави ястието калориина бомба. Тази рецепта основните продукти са заместени със здравословни такива. Киноа заема мястото на царевица за високо съдържание на протеини база ситост.

By Gotvachi

Класическа сельодка под шуба

Навън е вече в средата на есента , в началото на студените дни... Така, че е време да се подготвя и зимите салати. А най- вкусна салата е сельодка под шуба!!! Съчетание от вкусната маринована риба сельодка (може да я замените с херинга), варени картофи, цвекло и яйца, събрани заедно с малко майонеза. Ммм, звучи ми доста уютно!

By Gotvachi

Сьомга с картофи

Вкусна и лесна сьомга с картофи.

Може да изберете любимата си риба и да следвате стъпките по-долу.

By Gotvachi

Рибен пирог

Една вкусна рецепта за съботната закуска със семейството. Рибният пирог съчетава вкуса на рибата с вкусното, ароматно и хрупкаво маслено тесто.

By Slava

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll