Cuisine: Нова година

Коледни маслени сладки със сладко

Аромат на прясно изпечени маслени сладки, безценно! Лесна рецепта без яйца, без мляко, която ще завладее сетивата Ви с хрупкавата си текстура. Изберете любимото си сладко или локум, за да е пълна магията. Чудесни са за коледните и новогодните празници, защото стават много като количесто, издържат дълго време, защото съставките го позволяват и се приготвят лесно и непретенциозно.

От тази доза стават около 30 сладки, в зависимост от размера им този брой варира.

By Slava

Гръцки маслени сладки

Всеки си има " нещо", което правi около празниците, нали? Независимо дали става дума за карамел , бисквити, бонбони или да се събере приятелите и семейството си на празнична вечеря, по принцип всеки има нещо специално , което прави по това време на годината , за хората, които обича. Нашата семейна традиция е да се приготвят един най-вкусните домашно приготвени бисквитки за нашето семейство и приятели. 

By Gotvachi

Хрупкави джинджифилови бисквити от лимец

Това са моите най-любими джинджифилови бисквити. През изминалия месец, опитах най-малко осем различни рецепти, от които някои станаха твърди, а други меки или прекалено пикантни. А за да са съвършени, е необходим правилния баланс на подправки - джинджифил, канела, карамфил, бахар и черен пипер.

Тези бисквитки са супер лесни за направа, диетични, перфектни за всяко време на деня, а аромата при печенето.... Е, ще разберете сами! Ще се почуствате като у дома. Идеални са за празниците.

By Gotvachi

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll