Cuisine: Напитки

Домашно приготвени напитки

Рецептите за напитки  са толкова много, че е добра отправна точка, за да се определи какъв вид искате да се пие. Чай или кафе за закуска, а може би и плодов сок - прясно изцеден? Или един млечен шейк? Или смути?

В разгара на лятото е хубаво да се освежите напитки - плодови напитки, лимонада, студен чай или фрапе. Сангрия също е добро! В студения сезон ще бъде подходящо да се пие горещо какао или шоколад, или пикантни греяно вино или грог. По време на подготовката не забравяйте за алкохолните напитки - тинктури и плодови ликьори. А компотите от различни плодове са добри през цялата година.

Всеки има причина да пие у дома! Алкохолни коктейли ще украсят всеки празник, но има много рецепти за безалкохолни коктейли за всеки вкус. Събрахме много рецепти домашни напитки. Ние се надяваме, че ще ги харесва, или ще са основа за откриване на нови и интересни възможности.

Яйчен пунш

Чувствайте се свободни да се увеличи рома и бърбъна за наслада на сърцето ви, или пропуснете напълно, ако правите яйчен пунш за децата.
Дали яйченият пунп е част от вашата семейна коледна традиция?

By Slava

Шейк със соево мляко

ГОТВАЧИ.com е фен на соево мляко и сладолед. Това, което Ви предлагаме е удовлетворяващ шейк е вкус на десерт. Това е и начин да се насладите на ползите за здравето от кофеина, които могат да ви помогнат да намали риска от диабет, както и болестта на Паркинсон.

Вижте и как да си проготвите у дома ядково мляко с няколко просто правила.

By Gotvachi

Бананов рай

Какво да се готви в горещ летен ден ? Разбира се, с едно бананови смути!
Много вкусна и питателна напитка, която ще ви помогне не само да се разхлади и утолите жаждата си , но също така и малко закуска !

By Gotvachi

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll