Cuisine: Мексиканска кухня

Бързо и лесно Huevos Rancheros

Мексиканското името на това ястие е "huevos rancheros" и това е закуска за шампиони, според мексикански лекува и махмурлук.

Някои хора обичат за закуска палачинки. Други предпочитат техните колбаси и сирена. Закуската със сандвичи са популярни, чувам . Но видите ли huevos rancheros в менюто и всичко останало изчезва. Няма нищо по-вкусно от пържени яйца, огнена салса, както и прясно изпечени царевични питки, за  да започнате сутрин. Добавете малко пържен боб и вероятно ще  удари ежедневните си хранителни дози преди обяд.

За да направите huevos rancheros - в предвод яйцата на Роджър - е присъщо да се импровизира с продуктите  у дома . Накратко изпържи някои царевични питки, за да омекнат, добавете няколко пържени яйца и изобилие от салса . Това е всичко. Всичко останало е само витрина. Като човек, който иска да опита вкусната салса на Област Мисия Сан Франциско.

Ако искате да добавите зеленцчуци, вземете голям тиган (уверете се, че сте се погрижили капак). Добавите лук, чесън, чушки, пресни и сушени люти чушки, дафинови листа и добра щипка сол и черен пипер на. Разбърква се и се варят в продължение на 15 минути, за да омекнат и карамелизиране на зеленчуци . 

By Gotvachi

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll