Cuisine: Хранителни алергии

Коледни маслени сладки със сладко

Аромат на прясно изпечени маслени сладки, безценно! Лесна рецепта без яйца, без мляко, която ще завладее сетивата Ви с хрупкавата си текстура. Изберете любимото си сладко или локум, за да е пълна магията. Чудесни са за коледните и новогодните празници, защото стават много като количесто, издържат дълго време, защото съставките го позволяват и се приготвят лесно и непретенциозно.

От тази доза стават около 30 сладки, в зависимост от размера им този брой варира.

By Slava

Киноа и скариди

Скариди и киноа в този по-здравословен вариант на класическия Южен "скариди и качамак". Има обикновено изобилие от масло и сирене в зърно, което прави ястието калориина бомба. Тази рецепта основните продукти са заместени със здравословни такива. Киноа заема мястото на царевица за високо съдържание на протеини база ситост.

By Gotvachi

Тиквен пай

Тиквата е царицата на есента. От нея можете да готвя различни ястия. Обичам тиква и винаги с нетърпение очаквам. Аз готвя от тиква пайове, кифлички, сладко, сладолед, кнедли, печива и много, много повече. Предлагам тиквен пай с пълнеж крем.

By Gotvachi

Пухкав хляб без глутен

Това е чудесна рецепта за пухкав, вкусен и ароматен безглутенов хляб. Разбира се, може да прочете повече в публикацията за Tъкностите при приготвянето на безглутенов хляб. Подходящ е за хора с алергии към глутен, яйца и млечни продукти, както и за хора на диета, вегетарианци и вегани.
Можете да се информирате повече за

By Gotvachi

Протеинови понички

Протеиновите понички са ми новото ми любимо нещо. Рецептата е лесна и понички са толкова вкусни! Те са без глутен, без лактота и без глюкоза.

By Gotvachi

Кокосов сладолед без захар с 3 съставки

Можете ли да си представите домашен кокосов сладолед с 3 съставки, никоя от които да е захарта? Насладете се на моето сладко тропично изкушение.

By Slava

Лесно домашно суши

Лепкав ориз, хрупкави зеленчуци, пикантни морски дарове, плюс уасаби, джинджифил соев сос? Или с една дума - суши.Домашно, лесно и изключително леко за вечеря.
Започнете с правенето на перфектния лепкав суши ориз. След това нарежете по дължина на вашите зеленчуци избор. И накрая - морските дарове.
Ние често нямаме достъп до много предни морски дарове, така както в нашите южни съседки, така че най- често може да се придържате към зеленчуци . Но ако живеете в близост до брега, непременно се възползвайте от възможността.
Номерът със завиването на перфектно руло:
Ако нямате бамбукова постелка, може да използвате и кърпа. Кърпата действа точно като бамбука, защото е толкова гъвкав тя позволява да се оформи и преобръщане на ориза без усилие в красива ролка.
Така че това, което ви спира да направите суши у дома? Нищо!

By Gotvachi

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll