Рецепти за фаза „Атака“

Въпреки, че сама фаза „Атака“ на плана от диетата Дюкан, трае само няколко дни, това е може би най -трудното за следване, когато става дума за консумирането на храни, които не съдържат никакви въглехидрати или зеленчуци и да се съсредоточат върху основните източници, богати на протеини.

В този раздел акцентът е посветен изцяло на рецепти, които може да си правите през фаза „Атака“, както и в дните на чисти протеини. Тук са споделени любимите рецепти с надеждата, че това ще Ви вдъхнови да сте малко по-креативни в кухнята, да опитвате нови вкусове и в крайна сметка да следвате тази диета много по-лесно и по-приятно.

Тук редовно ще бъде актуализирана страницата на сайта с най-новите рецепти за ястия от чисти протеини, така че моля, не забравяйте да проверите често за нови идеи за хранене или просто да си набавяте идеи при хранене според плана на д-р Пиер Дюкан. Ако имате Ваша рецепта, която искате да споделите в нашия уебсайт, във Facebook или Twitter? Моля, не се колебайте да го направите!