Cuisine: Аламинути

Салата гаспачо със скариди

Тази вкусна и пикантна салата съчетава същите вкусове намерени в известния испански студена супа, без бульона. Най-добрата част: Тази салата съдържа голямо количество протеин и е готова за 20 минути или по-малко. Салата гаспачо със скариди - това е лятото в чиния!

By Gotvachi

Такос с риба

Тези бързи и лесни рибни такос комбинират прости съставки - люти чушки, зелен лимон и магданоз - за аромат. Ястие с ниско съдържание на калории отива чудесно с черен боб или гуакамоле, но такос е също толкова прекрасен сами по себе си. Риба тилапия е отличен избор, за да запълни една царевична тортиля, но всяко лека, люспест бяла риба ще го направи.

By Gotvachi

Шишчета на скара с песто и сьомга

Οгън и скара, прекрасна идея за тези лятно шишчета от сьомга и песто. Премахване на кедрови ядки от песто със сигурност не се минимизира вкус, особено когато се разпространява в сърцето със здрави сьомга, която е огромен източник на омега-3 мастни киселини. Ако имате останал песто, да я използват в рамките на един или два дни, на върха на тестени изделия, сандвичи и бургери. Това е твърде хубаво, за да премине нагоре. Тази рецепта е скусна и като заместите със скариди, пиле, дивеч или риба меч като основна съставка.

By Gotvachi

Макарони със сирене

Чрез заместване на половината от макарините с бъркани яйца в тези макарони със сирене, ние драстично намаляваме въглехидратите и повишаваме количеството на протеина. Ние предлагаме за закуска да бъде добавено и малко пуешко или бекон с. Той дава ново значение на бекон и яйца!

By Gotvachi

Яйчен пунш

Чувствайте се свободни да се увеличи рома и бърбъна за наслада на сърцето ви, или пропуснете напълно, ако правите яйчен пунш за децата.
Дали яйченият пунп е част от вашата семейна коледна традиция?

By Slava

Готвачи.ком - Креативни, Вкусни, Здравословни
Scroll